Behandlingar

Hitta den behandling just du behöver hos våra naprapater, kiropraktorer och massörer. Vi erbjuder främst vårdbehandlingar som kiropraktik, naprapati och käkledsbehandling. Därutöver har vi ett brett utbud av massagebehandlingar som idrottsmassage, helkroppsmassage och aromamassage.

Behandlingarna utförs i smakfulla sekelskifteslokaler mitt i Stockholm på Slöjdgatan 9 vid Hötorget. Vi har även en lite mindre lokal som ligger på Kungsgatan 37.

Friskvårdsbidrag 2024
De flesta av våra massagebehandlingar gäller som friskvård. Vi säljer klippkort där du smidigt får alla besök samlade på ett kvitto. Vi tar emot betalning med betalkort eller swish samt direkt via friskvårdsbetalning via ePassi och Wellnet. Beställer du idag kan får du kvittot redan samma dag men kan nyttja massagen fram till ett år från inköpsdatum.

Företagsavtal
Som företag kan du köpa ett gemensamt klippkort till dina anställda eller låta dem besöka oss på månadsfaktura. Vi kan även komma ut och behandla personalen på er arbetsplats. Mejla B2B@cityterapeuterna.se för mer information.

En Naprapat stöttar patientens panna med sin ena hand och pressar med den andra bakom patientens axel

Kiropraktik och Naprapati

Vårdbehandlingar är inte friskvård, därför kan du inte betala naprapati och kiropraktik med ditt friskvårdsbidrag.

Naprapati och kiropraktik är effektiva och säkra vårdbehandlingar mot akuta och kroniska smärttillstånd så som rygg-, nack-, led- och muskelbesvär samt idrottsskador. Vi samarbetar med de flesta större försäkringsbolagen gällande privat sjukvård. Se närmare under Mer info vid tjänsten.

Naprapati

Kiropraktik


Två händer med fingrarna omlott masserar ryggen med ett brett jämnt tryck

Massage och massageterapi

Massage hjälper ofta mot smärta och stelhet. Det är också underbart att få massage som avkoppling, friskvård och lite vardagslyx!

Vilken massagebehandling ska jag välja?

Alla våra terapeuter behärskar samtliga massagebehandlingar med undantag för Hot stonemassage och Sittande massage. Med samma behandlingar undantagna krävs ingen förberedelse, vilket ger dig möjligheten att boka en vanlig massage 50 minuter, för sedan komma överens med terapeuten i början av behandlingen om vilken typ av massage du vill ha. Om du däremot vill ha en annan längd på behandlingen måste du bestämma detta när du bokar.

Klassisk massage

Djupgående klassisk massage

Gravidmassage

Anpassad massage för gravida

Idrottsmassage

Behandlingsinriktad sportmassage

Massageterapi

Behandlande massage

Sittande massage

Massage med kläderna på


Behandlingar 1

Wellnessmassage

Våra lyxiga wellnessmassage-behandlingar är ägnade till avslappning, ro och upplevelse. Wellnessbehandlingarna utförs av våra bästa massageterapeuter, med professionell teknik och styrka.

Vi erbjuder duomassage

Om ni vill få massage för två samtidigt i samma rum på varsin bänk bredvid varandra, erbjuder vi duobehandlingar. Ring Cityterapeuternas kundtjänst för att boka en duobehandling: 08–533 326 04.

Helkroppsmassage

Må gott från topp till tå! Avslappnande och uppmjukande massage

Aromamassage

Lyxig helkroppsmassage med aromaoljor och en gåva att ta med hem!

Mjuk oljemassage

För dig som vill slappna av utan att behöva ta en djup massage

Massage Premium

En massage med extra lyx!

Hot stone massage

Djupt avslappnande och uppmjukande massage med varma stenar

Chokladmassage

En massage med extra lyx!