Klippkort och Friskvårdspaket

Använd ditt friskvårdsbidrag för massage eller få mängdrabatt när du köper klippkort. Klippkortet kan laddas med ett besök eller flera och gäller ett år från inköpsdatum. 

Behöver du förlänga ditt klippkort måste du kontakta oss innan det förfaller. Vi förlänger ditt klippkort upp till 30 dagar kostnadsfritt. Vill du förlänga klippkortet ytterligare 90 dagar kostar detta 100 kr. Maximal förlängning är 120 dagar. När klippkortet förfallit kan det inte förlängas.

Klippkort som betalas via en friskvårdsportal som Wellnet eller E-passi blir per automatik personliga.

Klippkort som du köper privat är personligt om du uppger att det ska vara personligt, tex när du använder ditt friskvårdsbidrag. Klippkort som inte uppges ska vara personliga kan användas av flera olika personer, tex inom samma familj.

Vi säljer även klippkort på vårdtjänsterna naprapati och kiropraktik och massagetjänster som kostar över 1000 kr per behandlingstillfälle, dessa tjänster är inte friskvård.

Vi erbjuder följande rabattstege vid köp av förköpskort och klippkort:
1-4 behandlingar: 0% rabatt
5-9 behandlingar: 5% rabatt
10 eller fler behandlingar: 10% rabatt

Vi har även färdiga Friskvårdspaket för den som önskar köpa för ett exakt belopp på 1500 kr, 2000 kr, 3000 kr, 4000 kr eller 5000 kr.

Rabatten grundas på  det sammanlagda antalet behandlingar när du kombinerar olika behandlingar och längder. Rabatten syns i kassan.

Frågor och svar:
Hur bokar jag tid med mitt klippkort?
För att boka tid med ditt klippkort bokar du precis som vanligt via vår onlinebokning eller kundtjänst. Uppge gärna klippkortets nummer i rutan anteckning när du bokar. Vi noterar ditt klippkortsnummer under din kundprofil så du behöver inte uppge det var gång du bokar. Du behåller samma nummer när du fyller på ditt klippkort med nya besök.

Vilka av era massagebehandlingar räknas som friskvård?
Det bestäms dels av skatteverks riktlinjer och därutöver bedömer arbetsgivaren vad som får användas för friskvårdsbidraget. Skatteverkets riktlinjer för friskvårdsbidrag säger att en enskild behandling maximalt får kosta 1000 kr. Våra behandlingar som ofta används för friskvårdsbidrag är:
Massage 25-80 min, helkroppsmassage 55-80 min, aromamassage 50 min, hotstonemassage 50 min, chokladmassage 50 min, massageterapi 50 min, gravidmassage 25-50 min, idrottsmassage 50 min, ansiksmassage med varma stenar.

Kan jag dela mitt klippkort med mina anhöriga?
Klippkort på massage som köps med friskvårdsbidrag är personligt för den som står på kvittot. Ett klippkort kan köpas privat utan att vara avsett för att lämnas in för friskvårdsbidrag utan för att få mängdrabatt och då bestämmer köparen själv om det ska vara personligt eller inte.

Hur länge är klippkorten giltiga?
Klippkorten är giltiga 365 dagar från inköp. Därefter kan klippkortet förlängas kostnadsfritt 30 dagar och ytterligare 90 dagar mot en kostnad om 100 kr (kort köpta efter 1 feb 2024 kortar 150 kr att förlänga). Kortet måste förlängas innan det förfaller.

Kan ni förlänga eller frysa mitt kort om jag blir sjuk?
Absolut. I händelse av sjukdom där läkaren avråder från massage under sjukdomstiden förlänger vi kortet upp till 3 år vid uppvisande av läkarintyg.

Får jag ett kvitto för friskvårdsbidrag när jag köper klippkort på massage?
Absolut! Alla kvitton innehåller de uppgifter som behövs för att kunna lämna in kvittot för friskvårdsbidrag. Uppger du att du önskar använda friskvårdsbidraget skriver vi även till att det är personligt för friskvårdsbidrag samt, om du vill, ditt personnummer på kvittot.

Jag har ett klippkort på massage 25 min, kan jag boka en annan tjänst?
Om du har ett klippkort på massage kan du delbetala med ditt klippkort och göra en tilläggsbetalning för en längre massage. Tex att du vill boka en massage 50 min och delbetala med ditt förköpskort på massage 25 min. Vi drar då av priset som du betalat för klippet från kostnaden för en massage 50 min. Önskar du byta till en vårdtjänst, tex kiropraktik 25 min så går det istället inte då en vårdtjänst inte gäller för friskvårdsbidrag och därtill har en annan momsklass än massage (0% för vård och moms 25% vid friskvård).