Chat with us, powered by LiveChat

Chokladmassage

 Doften av kakao, apelsin och kryddnejlika sprider sig i rummet. Njut av varm ekologisk chokladolja som masseras in från topp till tå. Chokladmassage ger huden och sinnet en alldeles särskild “må-bra-känsla”. Upplevelsen av denna varma och stimulerande behandling är 50 min: verkligen härlig!

Kakao är en fantastisk böna med många fina egenskaper, den höjer serotoninhalten, frigör endorfiner och höjer koncentrationsförmågan. Efter en chokladmassage känner man sig lycklig, oljan har gått in i kroppen och du känner dig varm och avslappnad.

Efter massagen får du en kopp ljus eller mörk ekologisk varm drickchoklad, gjord på äkta choklad, att sitta ner och njuta av!

50 min: 760 kr Boka

80 min: 1020 kr Boka

Fullständiga bokningsvillkor

Chokladmassage är en lyxig wellnessbehandling. Den lämpar sig väl som en skön upplevelse ensam eller tillsammans med en vän i vårt Duo-rum. En chokladmassage är en populär och uppskattad present att ge bort som presentkort.

En chokladmassage är en upplevelse utöver det vanliga för chokladälskaren men om du kommer för att du har besvär med muskelspänningar eller någon skada så rekommenderar vi att du ser över vårt utbud av behandlande massagebehandlingar eller rehabiliteringstjänster som kiropraktik och naprapati.


Obs! Eventuell av-/ombokning kan ske senast dagen innan bokat besök under våra öppettider via telefon 08-53332604.

Uteblivet besök debiteras med hela beloppet, fakturavgift 50 kr tillkommer vid debitering