Chokladmassage

Smält choklad rinner pullserande i en vacker pöl

Doften av kakao, apelsin och kryddnejlika sprider sig i rummet. Du njuter av massage med en varm ekologisk chokladolja från topp till tå. Chokladmassage ger huden och sinnet en alldeles särskild ”må-bra-känsla”. Du njuter av denna varma och stimulerande behandling i 50 min eller 80 min.

Kakao är en fantastisk böna med många fina egenskaper, framför allt höjer den serotoninhalten, frigör endorfiner och höjer koncentrationsförmågan. Efter en chokladmassage känner man sig lycklig, oljan har gått in i kroppen och du känner dig varm och avslappnad.

Behandlingen avslutas med en kopp varm drickchoklad att krypa upp i soffan med och och njuta av. Du super in atmosfären i våra fina sekelskifteslokaler.
Chokladmassage lämpar för alla livsnjutande chokladälskare och går lika bra att komma själv som tillsammans i par på en mysig Dup-massage!

Tidsbokning för chokladmassage

Chokladmassage 50 min830 kr Länk till bokningskalendern
Chokladmassage 80 min 1245 kr Länk till bokningskalendern
Chokladmassage 50 min är godkänt för friskvårdsbidrag

Chokladmassage är en lyxig wellnessbehandling. Den lämpar sig väl som en skön upplevelse ensam eller tillsammans med en vän i vårt Duo-rum. En chokladmassage också är en populär och uppskattad present att ge bort som presentkort.

En chokladmassage är en upplevelse utöver det vanliga för chokladälskaren men om du kommer för att du har besvär med muskelspänningar eller någon skada så rekommenderar vi att du ser över vårt utbud av behandlande massagebehandlingar eller rehabiliteringstjänster som kiropraktik och naprapati.


Allmän information

Bokningsvillkor: Tiden kan av eller ombokas under våra öppettider dagen innan behandlingen. Sent avbokat besök faktureras. Fullständiga bokningsvillkor hittar du här

Innehållet på denna sida är skrivet och kvalitetssäkrat av Cityterapeuterna Sverige AB, organisationsnummer 5568373798. Cityterapeuterna utför professionella massagebehandlingar, naprapati och kiropraktik i Stockholm sedan 2011.
Klinikchef: Åsa Ångell, leg. kiropraktor asa.angell@cityterapeuterna.se