Chokladmassage

Smält choklad rinner pullserande i en vacker pöl

Doften av kakao, apelsin och kryddnejlika sprider sig i rummet. Du njuter av varm ekologisk chokladolja från topp till tå. Chokladmassage ger huden och sinnet en alldeles särskild ”må-bra-känsla”. Du njuter av denna varma och stimulerande behandling i 50 min: en härlig upplevelse!

Kakao är en fantastisk böna med många fina egenskaper, framför allt höjer den serotoninhalten, frigör endorfiner och höjer koncentrationsförmågan. Efter en chokladmassage känner man sig lycklig, oljan har gått in i kroppen och du känner dig varm och avslappnad.

Efter massagen får du slutligen en kopp ljus eller mörk ekologisk varm drickchoklad, gjord på äkta choklad, att sitta ned och njuta av. Du super in atmosfären i våra fina sekelskifteslokaler.

Tidsbokning

Chokladmassage 50 min830 krLänk till bokningskalendern
Chokladmassage 80 min 1245 krLänk till bokningskalendern
Chokladmassage 50 min är godkänt för friskvårdsbidrag

Chokladmassage är en lyxig wellnessbehandling. Den lämpar sig väl som en skön upplevelse ensam eller tillsammans med en vän i vårt Duo-rum. En chokladmassage också är en populär och uppskattad present att ge bort som presentkort.

En chokladmassage är en upplevelse utöver det vanliga för chokladälskaren men om du kommer för att du har besvär med muskelspänningar eller någon skada så rekommenderar vi att du ser över vårt utbud av behandlande massagebehandlingar eller rehabiliteringstjänster som kiropraktik och naprapati.


Allmän information

Du får gärna komma till kliniken 10 minuter före din behandling börjar, du är också varmt välkommen att sitta ner i vårt väntrum med en värmande kopp te eller kaffe.
Om du behöver av- eller omboka behandlingen måste du kontakta kundtjänst senast dagen innan den bokade behandlingen, under våra öppettider, via telefon 08-533 326 04 (Se våra fullständiga bokningsvillkor.)

Vi debiterar för uteblivet besök med hela beloppet samt en fakturaavgift på 50 kr.