Chat with us, powered by LiveChat

Massageterapi

Massage med syfte att förändra till det normala. Massageterapi är primärt en smärtbehandling. Massageterapi innebär att med hjälp av väl beprövade, effektiva massagegrepp och manuell terapi förebygga eller behandla besvär i muskler och leder.

Individuellt anpassade

Behandlingarna är individuellt anpassade utifrån dina behov. Därför kommer behandlingarna att se olika ut varje gång. Nedan finner du ett urval av de tekniker vi arbetar med.

Massageterapeutiska tekniker som används är bl.a.: Avancerad muskulering, (specifik muskelmassage, muskeltöjningar, triggerpunkter), revolving (en djupgående och skön massagemetod som påverkar den djupa muskulaturen, muskelhinnorna och andningen), myofasciell massage, strain and counterstrain (en mjuk teknik för att återställa rörlighet i muskler och kroppens alla leder) samt ledmobilisering. Exakt vilka tekniker som används varierar beroende på vilken terapeut du kommer till samt vad du söker för. Vid en massageterapeutisk behandling utförs inte manipulationer av leder, för detta hänvisar vi till naprapati och kiropraktik.

Exempel på problem som behandlas är: onda axlar,  trötta ryggar, ledbesvär, spänningshuvudvärk, triggerpunkter mm.

Vi ser gärna att du försöker komma minst 10 minuter innan din behandlingstid. Välkommen att sitta ner i vårt trevliga väntrum. Njut av en kopp kaffe eller te.

50 min: 690 kr Boka


AKUTTID? Vi har ofta akuttider alla dagar

Obs! Eventuell av-/ombokning kan ske senast dagen innan bokat besök under våra öppettider via telefon 08-53332604.

Uteblivet besök debiteras med hela beloppet, fakturaavgift 50 kr tillkommer vid debitering.

Fullständiga bokningsvillkor

Boka