Massageterapi

Massageterapi 1

Massage med syfte att förändra till det normala. Massageterapi är primärt en smärtbehandling. Massageterapi innebär att vi med hjälp av väl beprövade och effektiva massagegrepp, samt manuell terapi förebygga eller behandla besvär i muskler och leder.

Individuellt anpassade

Behandlingen är individuellt anpassad utifrån dina behov. Därför kommer behandlingarna att se olika ut varje gång.

Massageterapeutiska tekniker vi använder

  • Avancerad muskulering, vilket är en specifik muskelmassage.
  • Muskeltöjningar
  • Triggerpunkter
  • Revolving, vilket är en djupgående och skön massagemetod som påverkar den djupa muskulaturen, muskelhinnorna och andningen.
  • Myofasciell massage
  • Strain and counterstrain. Detta är en mjuk teknik för att återställa rörlighet i muskler och kroppens alla leder.
  • Ledmobilisering

Exakt vilka tekniker massören använder under behandlingen varierar beroende av vem terapeuten är samt av besväret du söker för. Vi utför aldrig manipulationer av leder vid en massageterapeutisk behandling, eftersom de behandlingsteknikerna är klassade som sjukvård. För att boka en behandling som innefattar manipulationer av leder hänvisar vi istället till naprapati och kiropraktik.

Exempel på problem som behandlas är: onda axlar,  trötta ryggar, ledbesvär, spänningshuvudvärk, triggerpunkter mm.

Tidsbokning

Massageterapi 50 min760 krLänk till bokningskalendern
Godkänt för friskvårdsbidrag

Friskvårdsbidrag 2023
De flesta av våra massagebehandlingar gäller som friskvård. Vi säljer förköpskort där du smidigt får alla besök samlade på ett kvitto. Vi tar emot betalning med betalkort eller swish samt direkt via friskvårdsbetalning via ePassi och Wellnet. Beställer du idag kan får du kvittot redan samma dag men kan nyttja massagen fram till ett år från inköpsdatum.

Akuttid

Vår onlinebokning har öppet för bokning fram till 1 minut innan ledig tid startar.

Allmän information

Du får gärna komma till kliniken 10 minuter före din behandling börjar, du är också varmt välkommen att sitta ner i vårt väntrum med en värmande kopp te eller kaffe.
Om du behöver av- eller omboka behandlingen måste du kontakta kundtjänst senast dagen innan den bokade behandlingen, under våra öppettider, via telefon 08-533 326 04 (Se våra fullständiga bokningsvillkor.)

Vi debiterar för uteblivet besök med hela beloppet samt en fakturaavgift på 50 kr.