Massageterapi

Massageterapi 1

Massage med syfte att förändra till det normala. Massageterapi är primärt en smärtbehandling. Massageterapi innebär att vi med hjälp av väl beprövade och effektiva massagegrepp, samt manuell terapi förebygger eller behandlar besvär och återställer normal funktion i muskler och leder.

Individuellt anpassade

Behandlingen är individuellt anpassad utifrån dina behov. Därför kommer behandlingarna att se olika ut varje gång.

Massageterapeutiska tekniker vi använder

  • Avancerad muskulering, vilket är en specifik muskelmassage.
  • Muskeltöjningar
  • Triggerpunkter
  • Revolving, vilket är en djupgående och skön massagemetod som påverkar den djupa muskulaturen, muskelhinnorna och andningen.
  • Myofasciell massage
  • Strain and counterstrain. Detta är en mjuk teknik för att återställa rörlighet i muskler och kroppens alla leder.
  • Ledmobilisering

Exakt vilka tekniker massören använder under behandlingen varierar beroende av vem terapeuten är samt av besväret du söker för. Vi utför aldrig manipulationer av leder vid en massageterapeutisk behandling, eftersom de behandlingsteknikerna är klassade som sjukvård. För att boka en behandling som innefattar manipulationer av leder hänvisar vi istället till naprapati och kiropraktik.

Exempel på problem som behandlas är: onda axlar,  trötta ryggar, ledbesvär, spänningshuvudvärk, triggerpunkter mm.

Tidsbokning massageterapi

Massageterapi 50 min760 krLänk till bokningskalendern
Godkänt för friskvårdsbidrag

Friskvårdsbidrag 2024
De flesta av våra massagebehandlingar gäller som friskvård. Vi säljer klippkort där du smidigt får alla besök samlade på ett kvitto. Vi tar emot betalning med betalkort eller swish samt direkt via friskvårdsbetalning via ePassi och Wellnet. Beställer du idag kan får du kvittot redan samma dag men kan nyttja massagen fram till ett år från inköpsdatum.

Sista minuten massagetider

Vår onlinebokning har öppet för bokning fram till 1 minut innan ledig tid startar.

Allmän information

Bokningsvillkor: Tiden kan av eller ombokas under våra öppettider dagen innan behandlingen. Sent avbokat besök faktureras. Fullständiga bokningsvillkor hittar du här

Innehållet på denna sida är skrivet och kvalitetssäkrat av Cityterapeuterna Sverige AB, organisationsnummer 5568373798. Cityterapeuterna utför professionella massagebehandlingar, naprapati och kiropraktik i Stockholm sedan 2011.
Klinikchef: Åsa Ångell, leg. kiropraktor asa.angell@cityterapeuterna.se