Ansiktsmassage Premium

Ansiktsmassage Premium 1

Detta är en lyxig ansiktsmassage av ansikte, huvud, axlar och nacke. Behandlingen är en lyxig, harmonisk och avslappnande behandling som passar perfekt som avslutning på en stressig dag!

Massören gör en spänningslösande massage med ekologisk jojobaolja av ansikte, huvud, axlar, nacke och dekolage. Därefter avslutas behandlingen med rengöring och fuktkräm så du lämnar oss fräsch, avslappnad och fylld med ny energi! Vi använder produkter från Dermalogica.

För din som önskar en längre behandling rekommenderar vi Helkroppsmassage premium!

Denna 25 min behandling klassas som friskvård.

Tidsbokning ansiktsmassage premium

Ansiktsmassage premium 25 min595 kr Länk till bokningskalendern
Godkänd för friskvårdsbidrag

Allmän information

Bokningsvillkor: Tiden kan av eller ombokas under våra öppettider dagen innan behandlingen. Sent avbokat besök faktureras. Fullständiga bokningsvillkor hittar du här

Innehållet på denna sida är skrivet och kvalitetssäkrat av Cityterapeuterna Sverige AB, organisationsnummer 5568373798. Cityterapeuterna utför professionella massagebehandlingar, naprapati och kiropraktik i Stockholm sedan 2011.
Klinikchef: Åsa Ångell, leg. kiropraktor asa.angell@cityterapeuterna.se

​​Vi har behandlingar för både vård, rehabilitering, återhämtning och lyxig egentid. Hos oss hittar du bland annat: Naprapat stockholm, Kiropraktor stockholm, idrottsmassage stockholm, parmassage, Hot stone massage stockholm. När du snabbt behöver hjälp har vi akutid kiropraktor lördag men även akuttid naprapat lördag samt söndagsöppet. En populär tjänst för de som behöver käkmassage är vår käkledsbehandling stockholm. Vi levererar företagsmassage och kontorsmassage i hela Stockholm. Vill du använda ditt friskvårdsbidrag rekommenderar vi ett klippkort massage. För att ge bort har vi tex presentkort massage.