Chat with us, powered by LiveChat

Hot stone massage

Vid Hot Stone massage används varma lavastenar, som är polerade och slipade släta av vind och vatten på Columbias stränder. Våra stenar är handplockade och personligt utvalda för att vara perfekta för hot stone massage.

Stenarna värmer man upp i ett vattenbad. Stenarna innehåller olika mineraler, framförallt järn, vilket gör att de har en god förmåga att bevara värmen länge. Stenarnas värmande effekt förstärker massagens förmåga att lösa upp spänningar och minska stress. Vår hot stone massage är avslappnande och djupgående.

Hot Stone massage är en njutning för kropp och sinne. Den ökar blod- och lymfcirkulationen. Syretillförseln till musklerna ökar och den ökade blodcirkulationen hjälper till att transportera bort toxiner(gifter) och avfallsprodukter från musklerna. När de ytliga musklerna slappnar av (med hjälp av värmen) kan man lättare massera de djupliggande musklerna med hjälp av stenarna.

Hot Stone massage ges som en helkroppsmassage där du får ligga på en massagebrits. Underkläder behålls på under behandlingen och de kroppsdelar som inte masseras täcks över.

50 min: 760 kr Boka

80 min: 1020 kr Boka

Obs! Eventuell av-/ombokning kan ske senast dagen innan bokat besök under våra öppettider via telefon 08- 533 26 04.

Uteblivet besök debiteras med hela beloppet, fakturaavgift 50 kr tillkommer vid debitering.

Fullständiga bokningsvillkor

Boka