Hot stone massage

Hot stone massage 1

I Cityterapeuternas Hot Stone massageanvänder vi varma lavastenar. De har polerats och slipats släta av vind och vatten längs Columbias stränder. Våra stenar är handplockade och personligt utvalda för att vara perfekta för Hot stone massage.

Stenarna värmer vi upp i ett vattenbad. De innehåller flera mineraler, framförallt järn, därför har en god förmåga att bevara värmen länge. Stenarnas värmande effekt förstärker också massagens förmåga att lösa upp spänningar och minska din stress. Vår hot stone massage är avslappnande och djupgående.

Hot Stone massage är en njutning för kropp och sinne. Behandlingen ökar blod- och lymfcirkulationen. Syretillförseln till musklerna ökar och den ökade blodcirkulationen hjälper i sin tur till att transportera bort toxiner (gifter) och avfallsprodukter från musklerna. När de ytliga musklerna slappnar av (med hjälp av värmen) kan vi lättare massera de djupliggande musklerna med hjälp av stenarna.

Hot Stone massage utför vi som en helkroppsmassage där du får ligga på en massagebrits. Du behåller dina underkläder på under behandlingen och de kroppsdelar som vi inte masserar täcker vi över.

Tidsbokning

Hot stone massage 50 min780 krLänk till bokningskalendern
Hot stone massage 80 min 1050 krLänk till bokningskalendern

Allmän information

Du får gärna komma till kliniken 10 minuter före din behandling börjar, du är också varmt välkommen att sitta ner i vårt väntrum med en värmande kopp te eller kaffe.
Om du behöver av- eller omboka behandlingen måste du kontakta kundtjänst senast dagen innan den bokade behandlingen, under våra öppettider, via telefon 08-533 326 04 (Se våra fullständiga bokningsvillkor.)

Vi debiterar för uteblivet besök med hela beloppet samt en fakturaavgift på 50 kr.