Hot stone massage

Hot stone massage i Stockholm

I Cityterapeuternas Hot Stone massage använder vi varma lavastenar. De har polerats och slipats släta av vind och vatten längs Columbias stränder. Våra stenar är handplockade och personligt utvalda för att vara perfekta för Hot stone massage.

Stenarna värmer vi upp i ett vattenbad. De innehåller flera mineraler, framförallt järn, därför har en god förmåga att bevara värmen länge. Stenarnas värmande effekt förstärker också massagens förmåga att lösa upp spänningar och minska din stress. Vår hot stone massage är avslappnande och djupgående.

Hot Stone massage är en njutning för kropp och sinne. Behandlingen ökar blod- och lymfcirkulationen. Syretillförseln till musklerna ökar och den ökade blodcirkulationen hjälper i sin tur till att transportera bort toxiner (gifter) och avfallsprodukter från musklerna. När de ytliga musklerna slappnar av (med hjälp av värmen) kan vi lättare massera de djupliggande musklerna med hjälp av stenarna.

Hot Stone massage utför vi som en helkroppsmassage där du får ligga på en massagebrits. Du behåller dina underkläder på under behandlingen och de kroppsdelar som vi inte masserar täcker vi över.

Tidsbokning Hot stone massage

Hot stone massage 50 min850 kr Länk till bokningskalendern
Hot stone massage 80 min 1250 kr Länk till bokningskalendern

Allmän information

Bokningsvillkor: Tiden kan av eller ombokas under våra öppettider dagen innan behandlingen. Sent avbokat besök faktureras. Fullständiga bokningsvillkor hittar du här

Innehållet på denna sida är skrivet och kvalitetssäkrat av Cityterapeuterna Sverige AB, organisationsnummer 5568373798. Cityterapeuterna utför professionella massagebehandlingar, naprapati och kiropraktik i Stockholm sedan 2011.
Klinikchef: Åsa Ångell, leg. kiropraktor asa.angell@cityterapeuterna.se