Aromamassage

Aromamassage 3

Det här är en härligt avslappnande massage med varma aromaterapeutiska oljor som mjukar upp musklerna. Därför är den perfekt om du känner dig stressad och vill slappna av. Behandlingen får dig att varva ner ordentligt. Du väljer din aromaolja tillsammans med terapeuten, den är baserad på ekologisk vegetabilisk olja och doftsatt naturliga eteriska oljor från blommor och växter. Du får också med dig en egen liten olja med samma doft efter behandlingen att ta med hem.

Släpp stressen och pressen för en stund och låt dig svepas iväg. Prioritera dig själv och det egna välbefinnandet och lämna vardagens stress och press. Unna dig att släppa fokus på alla måsten och låta sinnena och kroppen vila. I rofylld miljö får du massage av en professionell massör. Låt detta bli ditt avbrott för att hämta energi och finna lugnet igen så att du, med förnyade krafter och energi, är redo att möta världen igen.

Du ligger på en uppvärmd bänk med stora handdukar som hela tiden täcker din kropp förutom den del vi masserar. En behaglig doft sprider sig från oljelampan medan du njuter av angenäm musik under hela behandlingstiden. Vi inleder aromamassagen med stt lugnt massera rygg, därefter baksidan av benen. Du vänder dig och framsidan av benen blir nästa moment. Därefter armar/händer, mage (valfritt), axlar, nacke, ansikte och huvud.

Efter massagen blir du mjuk i kroppen och fantastiskt rofylld.

Tidsbokning

Aromamassage 50 min780 krLänk till bokningskalendern
Aromamassage 80 min 1050 krLänk till bokningskalendern

Allmän information

Du får gärna komma till kliniken 10 minuter före din behandling börjar, du är också varmt välkommen att sitta ner i vårt väntrum med en värmande kopp te eller kaffe.
Om du behöver av- eller omboka behandlingen måste du kontakta kundtjänst senast dagen innan den bokade behandlingen, under våra öppettider, via telefon 08-533 326 04 (Se våra fullständiga bokningsvillkor.)

Vi debiterar för uteblivet besök med hela beloppet samt en fakturaavgift på 50 kr.