Chat with us, powered by LiveChat

Aromamassage

Det här är en härligt avslappnande massage med varma aromaterapeutiska oljor som mjukar upp musklerna. Därför är den perfekt om du känner dig stressad och vill slappna av. Du kommer att varva ned ordentligt. Tillsammans med terapeuten väljer du din aromaolja som baseras på ekologisk vegetabilisk olja och naturliga eteriska oljor från blommor och växter. Du får också med dig en egen liten olja med samma doft efter behandlingen att ta med hem.

Släpp stressen och pressen för en stund och låt dig svepas iväg. Prioritera dig själv och det egna välbefinnandet och lämna vardagens stress och press. Unna dig att släppa fokus på alla måsten och låta sinnena och kroppen vila. I rofylld miljö får du massage av en professionell massör. Låt detta bli ditt avbrott för att hämta energi och finna lugnet igen så att du, med förnyade krafter och energi, är redo att möta världen igen.

Du ligger på en uppvärmd bänk och stora handdukar täcker hela tiden din kropp förutom den delen som masseras. Behaglig doft sprider sig ur oljelampan och angenäm musik hörs under hela behandlingstiden. Massagen inleds med lugn massage av rygg som följs av baksidan av benen. Du vänder dig och framsidan av benen blir nästa moment. Därefter armar/händer, mage (valfritt), axlar, nacke, ansikte och huvud.

Efter massagen blir du mjuk i kroppen och fantastiskt rofylld.

760 kr Boka

1020 kr Boka

Obs! Eventuell av-/ombokning kan ske senast dagen innan bokat besök under våra öppettider via telefon 08-53332604.

Uteblivet besök debiteras med hela beloppet, fakturavgift 50 kr tillkommer vid debitering

Fullständiga bokningsvillkor