Aromamassage

Aromamassage 1

Det här är en härligt avslappnande massage med varma aromaterapeutiska oljor som mjukar upp musklerna. Därför är den perfekt om du känner dig stressad och vill slappna av. Behandlingen får dig att varva ner ordentligt. Du väljer din aromaolja tillsammans med terapeuten, den är baserad på ekologisk vegetabilisk olja och doftsatt naturliga eteriska oljor från blommor och växter. Du får också med dig en egen liten olja med samma doft efter behandlingen att ta med hem.

Släpp stressen och pressen för en stund och låt dig svepas iväg. Prioritera dig själv och det egna välbefinnandet och lämna vardagens stress och press. Unna dig att släppa fokus på alla måsten och låta sinnena och kroppen vila. I rofylld miljö får du massage av en professionell massör. Låt detta bli ditt avbrott för att hämta energi och finna lugnet igen så att du, med förnyade krafter och energi, är redo att möta världen igen.

Du ligger på en uppvärmd bänk med stora handdukar som hela tiden täcker din kropp förutom den del vi masserar. En behaglig doft sprider sig från oljelampan medan du njuter av angenäm musik under hela behandlingstiden. Vi inleder aromamassagen med stt lugnt massera rygg, därefter baksidan av benen. Du vänder dig och framsidan av benen blir nästa moment. Därefter armar/händer, mage (valfritt), axlar, nacke, ansikte och huvud.

Efter massagen blir du mjuk i kroppen och fantastiskt rofylld.

Tidsbokning för aromamassage

Aromamassage 50 min830 kr Länk till bokningskalendern
Aromamassage 80 min 1250 kr Länk till bokningskalendern

Allmän information

Bokningsvillkor: Tiden kan av eller ombokas under våra öppettider dagen innan behandlingen. Sent avbokat besök faktureras. Fullständiga bokningsvillkor hittar du här

Innehållet på denna sida är skrivet och kvalitetssäkrat av Cityterapeuterna Sverige AB, organisationsnummer 5568373798. Cityterapeuterna utför professionella massagebehandlingar, naprapati och kiropraktik i Stockholm sedan 2011.
Klinikchef: Åsa Ångell, leg. kiropraktor asa.angell@cityterapeuterna.se

​​Vi har behandlingar för både vård, rehabilitering, återhämtning och lyxig egentid. Hos oss hittar du bland annat: Naprapat stockholm, Kiropraktor stockholm, idrottsmassage stockholm, parmassage, Hot stone massage stockholm. När du snabbt behöver hjälp har vi akutid kiropraktor lördag men även akuttid naprapat lördag samt söndagsöppet. Vi levererar företagsmassage och kontorsmassage i hela Stockholm. Vill du använda ditt friskvårdsbidrag rekommenderar vi ett klippkort massage. För att ge bort har vi tex presentkort massage.