Företagsmassage

Professionell företagsmassage och kontorsmassage i stocholm

En välmående personal presterar bättre och ger ett gott intryck till kunden. Att regelbundet få kontorsmassage ökar välmåendet!

Hos vår företagsmassage är er personal är i trygga händer

När du anlitar Cityterapeuternas företagsmassage kommer en välutbildad massör ut till er arbetsplats. Med sig har massören all utrustning som behövs. Besöken kan vara regelbundna eller vid enstaka tillfällen.

Som företagsmassagekund hos Cityterapeuterna får ni möjlighet till en egen onlinebokningssida där era anställda enkelt kan boka en tid från sin dator eller telefon. De får en bekräftelse på tiden till sin e-post. Önskar ni hellre hålla med en egen bokningslista på plats där personalen skriver upp sig så går det givetvis bra.

Företagsmassage är självklart på framtidens arbetsplats

Tidigare var massage på jobbet främst ett sätt sänka stressen och minska belastningsrelaterade besvär. Kontor- och kassajobb är exempel på yrken som belastar rygg, nacke och axlar. Detta kan med tiden ge besvär som värk, stelhet, huvudvärk och kan i värsta fall leda till sjukskrivning. Massage är effektivt för att minska stress och lösa spänningar i dessa muskler. Massören kan även ge individuella råd kring stretching, kost, motion och ergonomi som hjälper ytterligare.

Idag är massage på jobbet även viktigt för att skapa den miljö och arbetsplats er personal förväntar sig. Hemarbete och ökad digitalisering har ökat medarbetarnas medvetenhet och det ställs högre krav på arbetsplatsen för att leva upp till den stressfria vardag hemarbete i många fall gett.

Vi masserar när det passar er bäst

Flexibilitet och möjlighet att själv styra över sin tid påverkar hur väl vi mår. Även om vi jobbar inom samma bolag är vi olika som individer. Vissa mår bäst av att jobba på kontoret, här har vi vårt sociala umgänge, kreativa samtal och en tydlig barriär mellan jobb och privatliv. Att inte behöva gå iväg till en extern massageklinik spar tid, detta brukar många gilla då scheman under och efter arbetstid ofta är snäva.

Andra av oss är föredrar att jobba delvis hemifrån eller som ”digitala nomader”. Att jobba hemifrån kan ge den informativa avskärmning som gör att du orkar koncentrera dig samtidigt som obefintliga restider mellan jobb och hem underlättar att få ihop livspusslet med jobb, hälsa och barn.

Både hemarbetaren och den flexibla, mobila medarbetaren brukar föredra möjligheten att komma till våra kliniker, på den tid som passar hen bäst. Våra generösa öppettider om vardagar kl 07:30 till 20:00 samt helger 09:00 till 18:00 gör det möjligt att styra friskvården till när det passar bäst. För att göra det administrativa enkelt för arbetsgivaren erbjuder Cityterapeuterna företag möjlighet till månadsfaktura. Det är en samlingsfaktura med en tydlig specifikation om vilken medarbetare som nyttjat friskvården hos och och när.

Ekonomi vid företagsmassage

Massage är avdragsgillt som friskvård eller naturaförmån för arbetsgivaren. Vissa av våra företagskunder har valt att låta personalen själva betala en del av behandlingen, andra bjuder på hela kostnaden. Många företag har idag ett friskvårdsbidrag som de låter personalen att nyttja på företagsmassage. I de fall ni som företag önskar låta er personal betala en del av beloppet för kontorsmassagen själva så görs detta smidigt via Klarna checkout där medarbetaren väljer mellan kortbetalning, swishbetalning eller faktura 14 dagar.

Välmående företagsmassörer ger bra massage

Att jobba som massör kan vara tufft och många leverantörer pressar priserna genom att ge massören dåliga villkor. Detta tycker Cityterapeuterna är fel. Vi ger våra massörer bra villkor som betald restid till uppdragen när resvägen är lång eller mellan två uppdrag samma dag, med taxi när det behövs. Våra massörer får bra betalt oavsett om det är fullbokat på företagsmassageuppdraget eller luckor i schemat. Våra massörer är försäkrade och får arbetskläder samt arbetar enbart med riktigt bra oljor som är snälla mot kunden och massörens händer. För sin trygghet hanterar massören inga kontanter. Självklart får även massören friskvårdsmassage!

För att kunna ge våra massörer bra villkor och en schysst arbetsmiljö har vi krav på våra kunder. Vi debiterar minst 4 timmar per tillfälle vi kommer ut och vi tar betalt även om ni inte fyller alla tider ni bokat med oss. Helger och efter kl 18:00 tillkommer ett OB-tillägg på våra priser.

Så går företagsmassage till

Vid kontorsmassage där vi kommer till er arbetsplats, erbjuder vi våra företagskunder massage på massagebänk eller sittande massage.

Massage på massagebänk 25 min är den vanligaste tjänsten våra kunder önskar till sina anställda. Det går även bra att boka som dubbeltid 50 min. 

Vid massage på massagebänk kan massagen ges som en avslappnande, djup muskelmassage vilken är rogivande och löser upp spänningar. Massagen kan även vara probleminriktad mot besvär som exempelvis värk eller enklare smärttillstånd.

Vid sittande massage vill våra företagskunder oftast ha 15 -20 minuter massage per anställd och tillfälle (3 personer/ timme) men det går även bra om man önskar 25-30 min per person. Vid sittande massage är det vanligt att man väljer jobba med rygg, axlar, nacke eller det kund och massör kommit överens om. Sittande massage lämpar sig då det är ont om utrymme och man inte vill klä av sig. Sittande massage sker utan olja.

I priset ingår, utöver en behandling av en duktig, kvalitétsäkrad massör, all utrustning som behövs samt en egen bokningssida om ni önskar detta. Ni binder inte upp er att handla av oss så om ni mitt i en termin vill sluta med massagen så är det inga problem. Skulle ni mot förmodan inte trivas med den massör som kommer till er så byter vi denna. Är massören sjuk har vi vikarier att tillhandahålla.


För mer information och priser, vänligen kontakta oss på b2b@cityterapeuterna.se eller på telefon: 08 – 533 326 05 (vardagar 08:00-15:00). Använd gärna vårt kontaktformulär som är öppet dygnet runt!

Kontakt