Chat with us, powered by LiveChat

Helkroppsmassage


Låt en skön helkroppsmassage bryta stressen när du Känner du dig stressad. Helkroppsmassage släpper på de spänningar som kryper längst din rygg och upp över nacken. Lägg dig ner och känn hur alla måsten sakta försvinner bort, allt eftersom din rygg, nacke, ben, fötter, armar, händer, ansikte samt skalp masseras av trygga massörhänder.

En helkroppsmassage är klassisk massage som utförs med de finaste aromaoljorna till lugn musik och med dämpat ljus. Du ligger på en uppvärmd massagebänk för högsta komfort.

Vid en helkroppsmassage ingår massage av rygg, nacke, ben, fötter, armar, händer, ansikte och skalp. Självklart kan du välja att t.ex. få mer massage på benen och att hoppa över händerna eller som du önskar.

Välj mellan en djupgående muskelmassage eller en lättare avslappningsmassage. Cityterapeuternas massörer anpassar massagen så den passar dina önskemål. Vill du inte ha en aromatisk olja kan du be om massage med doftfritt sheasmör eller en näringsrik avokadoolja.

Detta är Din stund! Kom gärna i god tid innan din behandling. Sitt ner och koppla av en stund innan din behandling för bästa effekt. Planera gärna så att tvätten och andra ärenden framåt kvällen är avklarade så att din kropp får njuta av att vara avslappnad och att du inte har några måsten.

Under din behandling uppskattar vi att du stänger av din mobiltelefon.

55 min: 710 kr Boka tid

80 min: 925 kr  Boka tid

110 min: 1210 kr Boka tid

Obs! Eventuell av-/ombokning kan ske senast dagen innan bokat besök under våra öppettider via telefon 08- 533 26 04.

Uteblivet besök debiteras med hela beloppet, fakturavgift 50 kr tillkommer vid debitering

Fullständiga bokningsvillkor

Boka