Epassi – Massage i Stockholm

Epassi - Massage i Stockholm 1

FAQ: Frågor och svar om Epassi:

Kan man köpa massage med sitt friskvårdsbidrag på Epassi
Ja det går bra att betala din massage på våra kliniker med Epassi, du kan även köpa ett klippkort på flera behandlingar för ditt friskvårdsbidrag. Klippkorten är giltiga för massage på våra kliniker i Stockholm och gäller minst upp till ett år från köp.

Vilken typ av massage kan jag boka hos er med Epassi
Alla våra massagebehandlingar som kostar under 1000 kr per besök kan betalas med Epassi. Du kan välja mellan: Klassisk massage, Idrottsmassage, Gravidmassage, Helkroppsmassage, Hotstonemassage, Aromamassage, Chokladmassage, Mjuk oljemassage och Ansiktsmassage lyx eller Ansiktsmassage med varma stenar.

Kan jag bjuda min mamma på massage med min Epassi?
Nej, dit friskvårdsbidrag är personligt för dig och kan inte användas för att betala för någon annan. Det går bra att komma på massage i sällskap men då måste ditt sällskap betala på annat sätt än med din Epassi.

Hur betalar jag min massage hos er med Epassi
Du kan alltid enkelt betala din massage hos Cityterapeuterna med din Epassi-app. I de flesta fall kan vi även hjälpa dig att betala på plats med hjälp av ditt personnummer och legitimation. Våra klippkort går bra att beställa direkt från Epassis webbplats.

Måste jag betala med Epassi samtidigt som jag bokar massagen
Nej Det går bra att betala med Epassi på plats i anslutning till behandlingen, du behöver inte betala med Epassi samtidigt som du bokar.

Om jag köper ett klippkort för mitt friskvårdsbidrag på Epassi i december, gäller klippkortet då under nästa år? Ja, ditt klippkort som du köper med Epassi gäller alltid minst 365 dagar från inköp. Tänk på att lösa in din Epassi före klockan 23:00 den 31 december annars brinner beloppet inne.

Om Epassi

Via din arbetsgivare kan du få tillgång till Epassis värld av friskvård – vilket innebär att du aldrig behöver ligga ute med egna pengar eller spendera tid på kvittoregistrering! Dina köp dras istället direkt från ditt friskvårdssaldo.

Ladda ner appen Epassi. 
Via Epassiappen kan du enkelt hitta Cityterapeuterna, genomföra betalning av din massage direkt från ditt friskvårdsbidrag, se köphistorik och hålla koll på ditt kvarvarande saldo. Du hittar Epassiappen via Appstore eller Google play

Så betalar du med Epassi på plats

  1. Logga in i appen i anslutning till besöket hos oss. Skriv in ”Cityterapeuterna” i sökfunktionen för att komma till vår profil.
  2. Klicka på den tjänst du vill köpa, alternativt ange belopp för tjänsten. Svajpa sedan betalningen
  3. Visa ditt kvitto för massören. Observera att kvittot endast gäller i 15 minuter så se till att vara i kassan när du bekräftar ditt köp.

Behöver du hjälp?
Välkommen att kontakta vår kundtjänst om du nehöver hjälp att boka en tid för massage eller om du behöver hjälp att köpa ett klippkort på massagge med din Epassi.
För frågor kring andra köp med Epassi, saldo eller teknisk support av appen, kontakta Epassi direkt.

Informationen på sidan är sammanställd av Cityterapeuterna Sverige AB som är leverantörer till Epassi.