Företagsmassage på massagebänk

Företagsmassage på massagebänk 3Massage är ett ypperligt redskap mot smärta och stelhet. Massage är även underbart att få som avkoppling, friskvård och lite vardagslyx!

Massage på massagebänk innebär att vi har med oss en bärbar massagebänk. Vi håller till på ett ledigt utrymme ni för dagen avsatt till massagen. Det kan vara ett ledigt kontorsrum eller ett vilorum.

Massagen sker med massageolja till rofylld musik. Områden som behandlas är vanligen rygg, nacke och skuldror men kan även vara armar, huvud eller efter behov. Massören kan även fokusera behandlingen på eventuella smärtbesvär och idrottskador om detta skulle behövas.

Massage på massagebänk är mycket avkopplande och effektivt mot spända muskler. Massage kan även hjälpa vid spänningshuvudvärk och besvär som musarm.

Tid per person: 25 min eller 50 min


Anlita Cityterapeuterna så stöder du schyssta villkor för massören. Till skillnad från många arbetsgivare i branschen betalar vi massören för alla timmar denna är på jobbet. Inte bara för bokade tider med kund på bänken. Detta ser vi som en självklarhet för att massören ska må bra och kunna leverera våra kunder den bästa massagen!

Begär offert