Naprapat Stockholm

Cityterapeuterna finns vid Hötorget i Stockholm sedan 2011. Våra naprapater står redo sju dagar i veckan att ta emot dig i våra trevliga lokaler.

Naprapati

När du kommer till oss naprapater på Cityterapeuterna får du alltid en behandling som utgår från dig som individ. Vi tar hänsyn till vad du behöver hjälp med men även vem du är som person. För att kunna ge dig den bästa vården och behandlingen har vi många olika metoder vi kan använda för bästa resultat. Vi naprapater på Cityterapeuterna jobbar gärna med tekniker som ledjusteringar och manipulation, massage, dry needling, stötvågsbehandling, laser, kinesiotape, rehabiliteringsträning och många fler tekniker. Nästan alltid blandar vi flera olika tekniker vid samma behandlingstillfälle och du får alltid behandling redan första besöket.

Hos oss naprapater behandlas hela kroppen. Vanliga besvär som ryggskott, ländryggsvärk och andra besvär i både rygg och nacke behandlar vi många gånger dagligen. Du kan även få behandling för bl.a. spänningshuvudvärk, knäproblem eller värk i höften.

Akuttid

När man har riktigt ont är det skönt att få komma redan samma dag. Våra naprapater har akuttider i Stockholm alla dagar, även helger och de flesta röda dagar. Behöver du boka en akuttid kan du använda vår onlinebokning men det går även bra att ringa oss på 08-533 326 04 eller kontakta oss via vår chatt på hemsidan som bemannas av vår kundtjänst alla dagar mellan 07:30-20:00. Vi använder ingen chattbot utan du får alltid kontakt med riktig personal.

Boka akuttid för naprapati i Stockholm

Prislista Naprapati

Naprapati 25 min

690 kr

Lördag, söndag och helgdag

790 kr

Naprapati 40 min

790 kr

Lördag, söndag och helgdag

890 kr

Våra övriga tjänster

Hos oss på Cityterapeuterna jobbar även duktiga kiropraktorer och massageterapeuter. Det är en av våra styrkor – Vårt fina samarbete mellan olika liknande professioner! Det nära samarbetet mellan oss kollegor gör att du alltid kan känna dig trygg att det finns ”rätt” kollega att gå till. Skulle din ordinarie naprapat vara sjuk eller ledig har vi alltid möjlighet att erbjuda ett motsvarande besök hos en annan kollega som enkelt kan ta del av historik och behandlingsplan för att följa upp och fortsätta utifrån föregående besök.

Vi tror på enkelhet, effektivitet och tillgänglighet. Därför har vi gjort det lätt för dig som kund att boka tid med oss. Boka på det sätt som passar dig bäst, onlinebokning, chatt eller telefon. Vi som svarar har lång erfarenhet av behandling hos naprapat eller är naprapater, kiropraktorer eller massageterapeuter själva.

Är du osäker på om naprapati är rätt behandling för dig, hör med oss! Vi brinner för att hjälpa dig hitta rätt och få bra hjälp för det du söker för.

Varmt välkommen till oss!
/ Naprapaterna på Cityterapeuterna

Instagramlänk

Frågor och svar:

Vad är det för skillnad på en naprapat och en kiropraktor?
Kiropraktorer och naprapater legitimeras av socialstyrelsen att utföra samma tekniker och behandla samma besvär. De är två skolor inom samma fält och lutar sig mot samma forskning. Skillnader som finns är i regel större mellan individuella terapeuter än mellan utbildningarna. Det är viktigare att hitta en tid och terapeut som passar dig. Vi på Cityterapeuterna jobbar ständigt med vidarutbildning internt och med kvalitetssäkring. Våra terapeuter kan jobba likvärdigt.

Kan en naprapat behandla ryggskott?
Absolut, du kan vara trygg med att våra naprapater kommer ge dig den bästa vården för ditt ryggskott. Ryggskott är en av de vanligare besvären vi behandlar dagligen.

Gör ni hembesök?
Tyvärr har vi ingen möjlighet att göra hembesök till privatpersoner men vi har alltid lediga tider att boka på våra kliniker och oftast redan samma dag.