Cityterapeuterna_Ny_LOGO_-_1.1.png

Rehabilitering, idrottskadeklinik och wellness i centrala Stockholm

Behandlingar Företagsmassage Övriga tjänster Kontakt Jobba hos oss
Köp presentkort Priser

GettyImages_100480419.jpg

Tidsbokning telefon: 08 - 5333 26 04

Tidsbokning epost: bokatid@cityterapeuterna.se

Tidsbokning online

Besöksadress:

Cityterapeuterna

Slöjdgatan 9

111 57 Stockholm

Öppettider:

Vardagar: 08:00-20:00

Helger: 10:00-18:00

Käkledsbehandling 25 min

Behandling av käkens muskelatur med mjukdelsbehandling och för käkleden specifik mobilisering. Förbättrar rörligheten, minskar stelhet och smärta. Kan även hjälpa vid spänningshuvudvärk. Hemövningar ges som komplement till behandlingen. Behandlingen utförs av naprapat eller kiropraktor.

600 kr Boka tid för Käkledsbehandling 25 min online

AKUTTID? Vi har akuttider samma dag.

Käkledsbesvär

Tecken på besvär med käkleden kan vara att du gnisslar tänder på nätterna, har spänningshuvudvärk, har svårt att öppna munnen eller tugga på ena sidan. Knäppningar när du gapar kan förekomma. Käkleden kan kännas stel och/ eller smärtsam. Inte sällan kommer besvären med käkleden i kombination med nackvärk.Mjuk bettskena vid bruxism

Beställ online eller köp hos Cityterapeuterna.tandskydd.jpg

Mer än 10 % lider av tandgnissling, både kvinnor och män. Det är ännu vanligare att barn lider av tandgnissling under den period som de byter tänder. Där finns det en tänkbar biologisk förklaring. För vuxna är det inte lika enkelt att förklara varför. En trolig förklaring kan vara stress.

Oavsett orsak så skadar tandgnissling tänderna, de slits snabbare än normalt. Ofta får den som gnisslar tänder huvudvärk och problem med ömma tänder och käkar.

Bettskenan Dental Protection skyddar dina tänder vid gnissling under natten och sömnen. Du kan sova lugnt och utan skador med bettskenan Dental Protection.

Tandpressning är vanligare än tandgnissling. Både män och kvinnor har det både dag och nattetid och orsakas vanligtvis av stress.

Tandpressning innebär att käkarna pressas mot varandra, trycket kan uppkomma till motsvarande 60 kg eller mer! Käkmuskulaturen är en av de starkaste musklerna i människokroppen.

Du kan märka att du tandpressar av att käken och/eller tänderna är ömma, spända axlarna och huvudvärk.

Bettskenan Dental Protection skyddar dina tänder mot slitage och försätter käken i ett annat läge. Det nya läget kan innebära att käkmuskulaturen kan slappna av vilket i många fall leder till mindre och upphörande av tandpressning.

Bettskenan Dental Protection är en mjuk, anatomisk, formbar och individanpassad bettskena som kan användas vid tandgnissling och tandpressning. Bettskenan Dental Protection skyddar dina tänder under sömnen mot onödigt slitage och belastningsskador.

Tack vare det specifika materialet som används formar du själv enkelt bettskenan Dental Protection efter dina tänder och käke. Bettskenan Dental Protection är en godkänd medicinteknisk CE-märkt produkt hos Läkemedelsverket.

Bettskenan Dental Protection har tillverkats för sjukvårdsmarknaden i Europa i över 40 år. Nu har vi gjort den tillgänglig för dig. Dental protection har full kontroll över tillverkningsprocessen då bettskenan Dental Protection tillverkas i Sverige


Besöksadress: Kontaktinformation: Öppettider:
Cityterapeuterna

Slöjdgatan 9

111 57 Stockholm

Telefon: 08 - 5333 26 04

Epost: kundtjanst@cityterapeuterna.se     

                                                                                  

Vardagar: 08:00-20:00

Helger: 10:00-18:00

Hembesök: Ring för offert

Gilla-oss-paa-facebook.gifCopyright 2014 Cityterapeuterna Sverige AB

 

Välkommen till Cityterapeuterna - Stockholms bästa massörer. Hos oss kan du boka tid, även akut, för massage och kiropraktik. Kiropraktor i Stockholm city nära Hötorget och stureplan, kan hjälpa dig vid ryggskott och nackspärr. Vi har helöppet för massage och spa. Kom DUO eller ensam.  Beställ presentkort på behandling, friskvårdsmassage och företagsmassage. Vi kommer ut till er arbetsplats. Vill du ha en effektiv idrottsmassage ska du boka för behandling av idrottsskador. Vi ger Stockholms bästa gravidmassage och massage för gravida. Välkomna! Vi rekommenderar även www.kiropraktiksthlm.com och www.kiropraktorstockholm.net.