Företagsmassage

Företagsmassage 3
Er personal är i trygga händer

En välmående personal presterar bättre och ger ett gott intryck till kunden. Att regelbundet få kontorsmassage ökar välmåendet!

När du anlitar Cityterapeuternas företagsmassage kommer en välutbildad massör kommer ut till er arbetsplats. Med sig har massören all utrustning som behövs. Besöken kan vara regelbundna eller vid enstaka tillfällen.

Som företagsmassagekund hos Cityterapeuterna får ni möjlighet till en egen onlinebokningssida där era anställda enkelt kan boka en tid från sin dator eller telefon. De får en bekräftelse på tiden till sin e-post. Önskar ni hellre hålla med en egen bokningslista på plats där personalen skriver upp sig så går det givetvis bra.

Massage är friskvård

Kontor- och kassajobb är exempel på yrken som belastar rygg, nacke och axlar. Detta kan med tiden ge besvär som värk, stelhet, huvudvärk och kan i värsta fall leda till sjukskrivning.

Massage är effektivt för att minska stress och lösa spänningar i dessa muskler. Massören kan även ge individuella råd kring stretching, kost, motion och ergonomi som hjälper ytterligare.

Tid är begränsat

Att inte behöva gå iväg till en extern massageklinik spar tid, detta brukar personalen gilla då scheman under och efter arbetstid ofta är snäva. Föredrar ni att komma till våra kliniker så har vi öppet för tidsbokning vardagar kl 07:30 till 20:00 och helger 09:00 till 18:00. Vi erbjuder företag möjlighet till månadsfaktura.

Ekonomi

Massage är avdragsgillt som friskvård för arbetsgivaren. Vissa av våra företagskunder har valt att låta personalen själva betala en del av behandlingen, andra bjuder på hela kostnaden. Många företag har idag ett friskvårdsbidrag som de låter personalen att nyttja på företagsmassage. I de fall ni som företag önskar låta er personal betala en del av beloppet för kontorsmassagen själva så görs detta smidigt via Klarna checkout där medarbetaren väljer mellan kortbetalning, swishbetalning eller faktura 14 dagar.

Välmående massörer ger bra massage

Att jobba som massör kan vara tufft och många leverantörer pressar priserna genom att ge massören dåliga villkor. Detta tycker Cityterapeuterna är fel. Vi ger våra massörer bra villkor som betald restid till uppdragen när resvägen är lång eller mellan två uppdrag samma dag, med taxi när det behövs. Våra massörer får betalt oavsett om det är fullbokat på företagsmassageuppdraget eller luckor i schemat. Våra massörer är försäkrade och får arbetskläder samt arbetar enbart med riktigt bra oljor som är snälla mot kunden och massörens händer. För sin trygghet hanterar massören inga kontanter.

För att kunna ge våra massörer bra villkor och en schysst arbetsmiljö har vi krav på våra kunder. Vi debiterar minst 4 timmar per tillfälle vi kommer ut och vi tar betalt även om ni inte fyller alla tider ni bokat med oss. Helger och efter kl 18:00 tillkommer ett OB-tillägg på våra priser.


Så går det till

Vid kontorsmassage där vi kommer till er arbetsplats, erbjuder vi våra företagskunder massage på massagebänk eller sittande massage.

Massage på massagebänk 25 min är den vanligaste tjänsten våra kunder önskar till sina anställda. Det går även bra att boka som dubbeltid 50 min.

Vid massage på massagebänk kan massagen ges som en avslappnande, djup muskelmassage vilken är rogivande och löser upp spänningar. Massagen kan även vara probleminriktad mot besvär som exempelvis värk eller enklare smärttillstånd.

Vid sittande massage vill våra företagskunder oftast ha 15 -20 minuter massage per anställd och tillfälle (3 personer/ timme) men det går även bra om man önskar 25-30 min per person. Vid sittande massage är det vanligt att man väljer jobba med rygg, axlar, nacke eller det kund och massör kommit överens om. Sittande massage lämpar sig då det är ont om utrymme och man inte vill klä av sig. Sittande massage sker utan olja.

I priset ingår, utöver en behandling av en duktig, kvalitétsäkrad massör, all utrustning som behövs samt en egen bokningssida om ni önskar detta. Ni binder inte upp er att handla av oss så om ni mitt i en termin vill sluta med massagen så är det inga problem. Skulle ni mot förmodan inte trivas med den massör som kommer till er så byter vi denna. Är massören sjuk har vi vikarier att tillhandahålla.


För mer information och priser, vänligen kontakta oss per e-post eller på telefon: 08 – 533 326 05 (vardagar 08:00-15:00). Använd gärna vårt kontaktformulär som är öppet dygnet runt!

Kontakt