Chat with us, powered by LiveChat

Om oss

Vid Hötorget driver Cityterapeuterna en av Stockholms största och mest centrala kliniker för kroppsterapi. I vackra 1800-talslokaler ligger mottagningen för kiropraktik, naprapati och massage. Där erbjuds hjälp vid rehabilitering av idrottskador, rygg-, nack-, led- och muskelbesvär såväl som sköna avslappnande wellnessbehandlingar av högsta klass.

Inom Storstockholm levererar Cityterapeuterna massage i stor utsträckning till många stora och små företag samt event.

I anslutning till mottagningen vid Hötorget tillhandahålls ett brett sortiment av produkter för egenvård till försäljning.

Cityterapeuterna Sverige Aktiebolag startades 2011 och övertog Cityterapeuternas verksamhet som bedrivits i olika bolagsformer sedan 2002.

Historia:
Cityterapeuterna grundades av Leg. Kiropraktor Åsa Ångell som fortfarande är verksam inom företag som ägare, VD och klinikchef.

I lokalerna fanns till en början en kiropraktor och två massageterapeuter. De duktiga terapeuterna blev snabbt fullbokade och kliniken kompletterades med en naprapat. Mellan 2011 och 2014 låg kliniken på Brunnsgatan i Stockholm. Här fanns även klinikens dåvarande webbutik Mediconline. Lokalerna började snart kännas trånga då det härliga arbetsklimatet och höga kraven på kompetens hos medarbetarna lockade riktigt skickliga terapeuter.

Idag har företaget ca 40 medarbetare och 2014 fann Cityterapeuterna äntligen den perfekta lokalen. Flyttlasset begav sig till Slöjdgatan 9 på Hötorget där kliniken ligger idag. 2017 såldes webbutiken och lokalen innefattar idag sex behandlingsrum och en mindre butikshörna vid den ljusa och luftiga receptionen.

Klinikens vackra lokaler, generösa läge, öppettider och skickliga terapeuter har gjort att många valt Cityterapeuterna som “sin” klinik. Hit kan du komma oavsett om du har akuta smärttillstånd eller vill få sköna friskvårdsbehandlingar.


Kundernas omdöme:

Så snabbt och enkelt att få tid och bra hjälp av en naprapat som verkligen förstod mig.
Caroline

 


Organisationsnummer: 556837-3798