Chat with us, powered by LiveChat

Moa Nöhr – Legitimerad Naprapat

Ett ljust porträttfoto av Moa Nöhr, Legitimerad Naprapat, iklädd mörkblå pikétröja med Cityterapeuternas logotyp.

Moa Nöhr är Legitimerad Naprapat med examen från Naprapathögskolan 2017. Moa har sedan 2018 fått en stor mängd nöjda, trogna och återkommande patienter vid Cityterapeuternas klinik vid Hötorget i Stockholm. Hon har efter examen vidareutbildat sig inom Thompson Technique, vilket är en specialteknik där terapeuten använder sig av en så kallad Dropplatta eller Droppbänk. Justeringar på dropplatta är ett effektivt och milt sätt att justera kroppens leder. Moa jobbar som naprapat både med justeringar, mjukdelsbehandling och träning som verktyg.

För Moa är det särskilt viktigt att du som patient ska känna dig bekväm. Moa arbetar utifrån ett holistiskt synsätt, där rörelseapparaten ses som en helhet, således behandlar hon hela kroppen för olika besvär i hela rörelseapparaten. Moa är särskilt duktig på att behandla problem från nacke, käkar och andningsmuskulatur, därutöver arbetar Moa mycket med besvär som migrän, huvudvärk och yrsel. Hon behandlar framgångsrikt också akuta smärtor i rygg och nacke, ischias, och fötter.

Boka en behandling med Moa Nöhr

Naprapati

Ikonen föreställer den universella symbolen i för information
Naprapati <25 min600 krLänk till bokningskalendern
Naprapati < 40 min750 krLänk till bokningskalendern
Käkledsbehandling600 krLänk till bokningskalendernIkonen föreställer den universella symbolen i för information

Kunder berättar om Moa

“Jag har varit till er vid tre tillfällen hittills och är otroligt nöjd med den hjälp jag får från Moa. Mycket bra bemötande, förklaringar, information och lyhörd för hur jag/kroppen reagerar. Effekten av behandlingen är fantastisk, över förväntan!”

“Jag var hos er i fredags med otroligt ont i nacke/rygg. Aldrig någonsin har jag haft så ont. Jag kom även med en rädsla då jag aldrig vart hos en naprapat tidigare. Jag möttes av en mycket förtroendeingivande tjej vid namnet Moa och jag ska tillbaks till henne idag. Hon var så lugn, förklarade på ett pedagogiskt sätt, en naprapat jag varmt kan rekommendera!”

Bokningar hanteras av Cityterapeuternas kundtjänst

08-533 326 04
kundtjänst@cityterapeuterna.se

I ärenden som inte gäller bokning är du välkommen att skriva till moa.nohr@cityterapeuterna.se.