Chat with us, powered by LiveChat

Moa Nöhr – Leg Naprapat

Moa Nöhr är Legitimerad Naprapat med examen från Naprapathögskolan 2017. Moa har efter examen vidareutbildat sig inom Thompson Techniques som är en specialteknik där terapeuten använder sig av en sk. Droppbänk. Justeringar på dropplatta är effektivt och milt sätt att justera kroppens leder. Moa jobbar både med justeringar, mjukdelsbehandling och träning som verktyg.

Moa jobbar med synsättet att hon ser på kroppen som en helhet och behandlar hela kroppen. För Moa är det viktigt att du som patient ska känna dig bekväm och hon behandlar besvär i hela rörelseapparaten. Moa är särskilt duktig på att behandla problem från nacke, käkar och andningsmuskelatur men jobbar även mycket med besvär som migrän, huvudvärk och yrsel. Hon behandlar  framgångsrikt akuta smärtor i rygg och nacke, ischias, och fötter.

Kunder berättar om Moa:

“Jag har varit till er vid tre tillfällen hittills och är otroligt nöjd med den hjälp jag får från Moa. Mycket bra bemötande, förklaringar, information och lyhörd för hur jag/kroppen reagerar. Effekten av behandlingen är fantastisk, över förväntan!”

“Jag var hos er i fredags med otroligt ont i nacke/rygg, aldrig någonsin har jag haft så ont. Jag kom även med en rädsla då jag aldrig vart hos en naprapat tidigare. Jag möttes av en mycket förtroendeingivande tjej vid namnet Moa och jag ska tillbaks till henne idag. Hon var så lugn, förklarade på ett pedagogiskt sätt, en naprapat jag varmt kan rekommendera!”

Tidsbokning: 08 533 326 04

Personlig mejl (ej tidsbokning): moa.nohr@cityterapeuterna.se