Cityterapeuterna_Ny_LOGO_-_1.1.png

Rehabilitering, idrottskadeklinik och wellness i centrala Stockholm

Behandlingar Företagsmassage Övriga tjänster Kontakt Jobba hos oss
Köp presentkort Priser

naprapat-kvinnlig.jpg

Naprapati

En naprapat är expert på att diagnostisera och behandla smärtor, obehag och obalanser som härleder från muskler, leder och nervsystem. En naprapat är ditt självklara val vid rehabilitering av idrottsskada. Naprapati är även en väl beprövad och effektiv hjälp för besvär i rygg, nacke och kontorsrelaterade krämpor.

Hos naprapaten får du först en noggrann undersökning av varför just du har fått ont och därefter läggs en behandlingsplan upp. Antalet behandlingar som behövs varierar individuellt men vanligast är 1-3 besök.

Våra behandlingar sker i avskillda rum och naprapaten har tystnadsplikt.

600 kr - upp till 25 min  Boka naprapati online

700 kr - upp till 40 min  Boka naprapati online

Vi rekommenderar att du som kommer för första gången eller har långvariga besvär med mycket muskelspänningar kommer på den längre behandlingen.  

Naprapaten arbetar med tekniker som:

Vanliga sökorsaker:

Vem får komma?

ALLA är välkomna till oss. Ni kan komma privat, genom er arbetsgivare eller ert försäkringsbolag om dessa är anslutna till oss. Hittar du ej ditt försäkringsbolag nedan? Kontakta dem och berätta att ni önskar komma till oss, oftast accepteras att ni redovisar kvittot från oss i efterhand.

Bra att tänka på inför besöket:

• Har du nyligen röntgat dig för dina besvär är det bra om du kan ta med ditt utlåtande eller om du har kopior på dina bilder. Digitala bilder bör du ta med på USB-minne.

• Äter du medicin? Ta gärna med en lista på de mediciner du äter.

• Gravid? Meddela din naprapat att du är gravid vid besökstillfället.

Vi ser gärna att du försöker komma minst 10 minuter innan din behandlingstid. Välkommen att sitta ner i vårt trevliga väntrum. Njut av en kopp kaffe, te eller lite frukt.

Här kan du fylla i din hälsodeklaration innan ditt besök hos oss. Du kan även fylla i deklarationen på plats.

Hälsodeklaration

Vi samarbetar med:


Besöksadress: Kontaktinformation: Öppettider:
Cityterapeuterna

Slöjdgatan 9

111 57 Stockholm

Telefon: 08 - 5333 26 04

Epost: kundtjanst@cityterapeuterna.se     

                                                                                  

Vardagar: 08:00-20:00

Helger: 10:00-18:00

Gilla-oss-paa-facebook.gifCopyright 2014 Cityterapeuterna Sverige AB

 

Välkommen till Cityterapeuterna - Stockholms bästa massörer. Hos oss kan du boka tid, även akut, för massage och kiropraktik. Kiropraktor i Stockholm city nära Hötorget och stureplan, kan hjälpa dig vid ryggskott och nackspärr. Vi har helöppet för massage och spa. Kom DUO eller ensam.  Beställ presentkort på behandling, friskvårdsmassage och företagsmassage. Vi kommer ut till er arbetsplats. Vill du ha en effektiv idrottsmassage ska du boka för behandling av idrottsskador. Vi ger Stockholms bästa gravidmassage och massage för gravida. Välkomna! Vi rekommenderar även www.kiropraktiksthlm.com och www.kiropraktorstockholm.net.