Cityterapeuterna_Ny_LOGO_-_1.1.png

Rehabilitering, idrottskadeklinik och wellness i centrala Stockholm

Behandlingar Företagsmassage Övriga tjänster Kontakt Jobba hos oss
Köp presentkort Priser

Aromamassage

GettyImages_200459410-001.jpg

Det här är en härligt avslappnande massage med varma aromaterapeutiska oljor som mjukar upp musklerna. Perfekt om du känner dig stressad och vill slappna av. Tillsammans med terapeuten väljer du din aromaolja som baseras på ekologisk vegetabilisk olja och naturliga eteriska oljor från blommor och växter. Du får med dig en egen liten olja med samma doft efter behandlingen att ta med hem.

Släpp stressen och pressen för en stund och låt dig svepas iväg. Prioritera dig själv och det egna välbefinnandet och lämna vardagens stress och press. Unna dig att släppa fokus på alla måsten och låta sinnena och kroppen vila. I rofylld miljö får du massage av en professionell massör. Låt detta bli ditt avbrott för att hämta energi och finna lugnet igen så att du, med förnyade krafter och energi, är redo att möta världen igen.

Du ligger på en uppvärmd bänk och stora handdukar täcker hela tiden din kropp förutom den delen som masseras. Behaglig doft sprider sig ur oljelampan och angenäm musik hörs under hela behandlingstiden. Massagen inleds med lugn massage av rygg som följs av baksidan av benen. Du vänder dig och framsidan av benen blir nästa moment. Därefter armar/händer, mage (valfritt), axlar, nacke, ansikte och huvud.

lavendel.png

Efter massagen blir du mjuk i kroppen och fantastiskt rofylld.

760 kr Boka tid för aromamassage 50 min

1020 kr Boka tid för aromamassage 80 min

Tidsbokning och reception:

08 – 533 326 04

Obs! Eventuell av-/ombokning kan ske senast dagen innan bokat besök under våra öppettider

.

Uteblivet besök debiteras.

Besöksadress:

Cityterapeuterna

Slöjdgatan 9

111 57 Stockholm

IMG_8447.jpg

Gilla-oss-paa-facebook.gifCopyright 2014 Cityterapeuterna Sverige AB

 

Välkommen till Cityterapeuterna - Stockholms bästa massörer. Hos oss kan du boka tid, även akut, för massage och kiropraktik. Kiropraktor i Stockholm city nära Hötorget och stureplan, kan hjälpa dig vid ryggskott och nackspärr. Vi har helöppet för massage och spa. Kom DUO eller ensam.  Beställ presentkort på behandling, friskvårdsmassage och företagsmassage. Vi kommer ut till er arbetsplats. Vill du ha en effektiv idrottsmassage ska du boka för behandling av idrottsskador. Vi ger Stockholms bästa gravidmassage och massage för gravida. Välkomna! Vi rekommenderar även www.kiropraktiksthlm.com och www.kiropraktorstockholm.net.